вул. Героїв оборони Одеси, 62. Готуй сани влітку-2

вул. Героїв оборони Одеси, 62. Готуй сани влітку-2

Героїв Оборони Одеси 62

Може бути, хтось неодмінно потисне плечима: причому тут сані влітку, коли через пару місяців - Новий рік? Можна нагадати, що літо цього разу плавно перейшло на осінь і проведення робіт на фасадах і дахах отримало хороший тимчасової резерв. Але справа не в тому, що бабине літо вдалося на славу.

Цей будинок ще в минулому році з'явився в списку робочих завдань, які КП «ОІМ» виконувало за договором з КК «Суворовський». Взимку йшло впорядкування мереж в під'їздах, поки не дійшли до виходу на дах.

З травня місяця почався останній етап.

Спочатку оператори довго розбиралися в плутанині кабельних мереж. Розібралися, завдали маркування. Виявилося чимало безхазяйних кабельних ліній, які треба було демонтувати. При цьому потрібна була звільнити вентканали, забиті кабелями.

Загалом, обсяг завдань вийшов пристойний, та й об'єкт цей був не єдиним. Головне, що кожен оператор виконав свою частину справи, хоча підбадьорювати їх на черговий етап трудової вахти нашим працівникам довелося не раз. У підсумку, протягом календарного літа прихопивши вересень-жовтнь всі роботи були завершені.

Тепер управителю залишилося очистити дах від непридатних мереж і приступити до її ремонту.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix