Вул. Капітана Кузнєцова, 114. Довга історія з хорошим фіналом.

Вул. Капітана Кузнєцова, 114. Довга історія з хорошим фіналом.

Капитана Кузнецова 114

У міській газеті опублікований репортаж про чудову подію - створення на даху великого багатоповерхового будинку об'єкта «зеленої енергетики», а саме, комплексу сонячних батарей.

Наше підприємство теж було задіяно в проекті безпосередньо.

Ця адреса часто і не один рік спливала у зверненнях громадян і в наших виробничих обговореннях. Тільки за останні два роки на цьому об'єкті фахівцями КП «ОІМ» було проведено (з фотофіксацією) 12 нарад за участю операторів / провайдерів і мешканців. Роботу по наведенню порядку в розміщенні мереж і кабельного обладнання довелося проводити в кілька етапів.

На нашому сайті є фоторепортажі з цих «полів»:

  1. Вул. Капітана Кузнєцова 114. Уловка № …
  2. Вул. Капітана Кузнєцова 114. Що спільного між сонячними батареями і ліфтовим машинним приміщенням?

Було все - і перенесення незаконно встановленого обладнання з ліфтових машинних приміщень, і демонтаж безхазяйних мереж, і перекладання діючих, але потворно закріплених ліній тощо. Коли КП «ОІМ» уклало договір про співробітництво з керуючою компанією «Суворовський», справи пішли швидше.

У цей час почалася підготовка до встановлення сонячних батарей.

Звісно, що вихід на дах і сам дах були безладно обплутані кабелями. Все це було прибрано і перекладено так, щоб не заважати монтажу енергетичної системи.

Приємно глянути. Все чисто, акуратно. Немає сумнівів, що люди оцінять таке потрібне набуття. На найближче майбутнє заплановано змонтувати 11 таких об'єктів. А це означає, що один з подвигів Геракла - з розчищення авгієвих конюшень, нам належить зробити стільки ж раз, але вже в іншому темпі.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix