«Портфель замовлень» не пустує. Частина 2.

«Портфель замовлень» не пустує. Частина 2.

Бочарова 21 Кримська 74 Добровольського 123 Заболотного 22 Марсельська 11 Героїв Оборони Одеси 76 Добровольського 75А Добровольського 81А

Крім таких масштабних заходів «відпрацьовувалися» десятки окремих об'єктів. За зверненням Суворовської районної адміністрації, біля будинку по вул. Бочарова, 21 під вагою розвішаних кабелів нахилився стовп і загрожує впасти. Обстежили, як зазвичай, з виїздом на місце.

Бочарова, 21:

Неозброєним оком видно, що в основному - кабелі силові та електрики повинні навести в них лад в першу чергу, а заодно і поправити опору. Наше завдання закликати провайдерів розібратися зі своїми мережами.

Відповідно до договору з КК «Суворовський» і за прямими зверненнями проводилася інспекція в будинках, від мешканців яких надходили скарги.

Героев обороны Одессы, 76:

Добровольского, 123:

Заболотного, 22п2:

Крымская, 74:

Марсельская, 11п2:

У цьому списку також є будинки, в підвалах яких напхане стільки кабельних мереж, що неможливо пройти і обслуговувати комунікації будівель.

Добровольского, 75А:

Добровольского, 81А:

Після зняття ряду обмежень карантину з'явилася можливість організовувати на об'єктах робочі наради і самі роботи по ліквідації порушень, яких тільки по конкретним зверненням і скаргам накопичилися десятками. Заходи вже проводяться, але про це - в наступних сюжетах.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix