Вул. Коблевська 36. Кінець першої частини

Вул. Коблевська 36. Кінець першої частини

Коблевська 36 Демонтаж Реставрація

Історія виявилася довгограючою. Два телерепортажу, два сюжети на нашому сайті, кілька робочих нарад з перекладки кабельних мереж на фасаді і в арці будинку. Всеж-таки об'єкт культурної спадщини в історичній частині міста, з пошкодженими фігурами атлантів з боків арки.

На першій ж робочій нараді з'ясувалося, що коштів на реставраційні роботи за цією адресою в бюджеті не передбачено. Але в будь-якому випадку треба звільнити міфологічних героїв від електромереж і слабкострумових проводів.

Оператори позначили діючі лінії і стали переносити їх з фасаду.

У намічений термін тележурналісти зняли сюжет за результатами першого репортажу і з досадою відзначили, що робота не закінчена, т. я. керуюча компанія не з'явилася на зустріч і не демонтувала безхозні мережі.

Ми також відзначили даний факт в своєму сюжеті на сайті, з надією, що історія на цьому не закінчиться.

Продовження прослідкувало і майстри з КК демонтували залишки кабельних пут.

Звичайно, загальний вигляд будинку змінився., але якщо придивитися ближче, то окремі хвости залишилися. Не зрізано недоладний кронштейн по центру арочного отвору, призначений, очевидно для якоїсь вивіски, наприклад: «Харчевня трьох пічкурів».

Проте, в цілому завдання виконане і якщо в наступному році фінансування на реставрацію надійде, то майданчик розчищений і готовий для робіт.

Але це вже буде 2-а частина.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix