Вул. Кримська, 82. Звичайний обхід інспектора і його наслідки.

Вул. Кримська, 82. Звичайний обхід інспектора і його наслідки.

Демонтаж Перенесення Кримська 82 КК Суворовський Машинне приміщення

Обхід як обхід. Спочатку були розкриті порушення в розміщенні кабельних мереж. До розряду великих і серйозних їх не віднесеш, але вигляд під'їзду псують і неохайність в залученні громадян до світу передових технологій цих самих громадян дратує.

Провайдери, що працюють в даному будинку, були зібрані на нараду. Кожен розібрався зі своїми мережами. Сперечатися нема про що. Усунути недоліки нескладно, і вони були усунені.

Таких нарад на об'єктах фахівці КП ОІВ щорічно організовують близько двох сотень. Є об'єкти, де доводиться збирати неодноразово. Але в більшості випадків ставлення всіх учасників до таких завдань позитивне. В результаті - в сотнях міських будинків з кабельними мережами наведено лад.

Але в цьому будинку банальної перекладанням мереж справа не обмежилася. Добралися до ліфтового машинного приміщення. Ось тут порушення вже з розряду серйозних. Заборонене підключення (як зазвичай-на «крокодильчика») просто і розміщення самого цього обладнання в машинному приміщенні.

Не будемо зупинятися на проблемах, що виникають в таких випадках. За активної участі фахівців КК "Суворовський" обладнання було винесено за межі машинного приміщення і підключено в безпечному місці.

В кінцевому підсумку ні оператор, ні його клієнти не постраждали. Але справа не в цьому. Головне, що забезпечена безпека мешканців від позаштатного впливу на роботу ліфта від стороннього обладнання.

Даним епізодом ми нагадуємо тим, хто несе пряму відповідальність за безпечну експлуатацію ліфтів, що цією проблемою треба займатися цілеспрямовано.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix