Пр-т Небесної сотні, №22. Однією адресою не обійшлося

Пр-т Небесної сотні, №22. Однією адресою не обійшлося

Демонтаж Небесної Сотні 18 Небесної Сотні 20 Небесної Сотні 22 Небесної Сотні 32

Спочатку звернення КП ЖКС «Чорноморський» стосувалося наведення порядку з мережами на даху будинку по пр-ту Небесної Сотні, №22. Про що мова? Кріплення транзитного кабелю «воздушки», як зазвичай, за роки після установки розхитуються і руйнують ковпаки вентканалов на дахах, інші елементи покрівлі, на яких вони закріплені, викликаючи підмочування, протікання та інші неприємності для мешканців.

Але в даному випадку виявилося, що мова йде про транзитної лінії через дахи кількох будинків, та до того ж ще обірваної і без господаря.

Демонтаж зажадав чималих зусиль. Довелося розділити роботу на два етапи. На першому етапі демонтовано понад 400 м. Кабелю на будинках по пр-ту Небесної Сотні, №18; №20; №22; №32.

Перший етап закінчено.

Але так, як такими мережами обплутаний цілий мікрорайон, робота за цими «воздушки» продовжена в рамках 2-го етапу. Величезний фрагмент безгоспних мереж, який буде знятий «з небес», в значній мірі полегшить ремонтні роботи на дахах і не становитиме небезпеки для громадян у випадках різких поривів вітру, тим більше що обрив ліній вже був і за щасливим збігом обставин не мав травматичних наслідків для громадян.

Ми повернемося до цього сюжету після закінчення робіт.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix