Як в серіалі «Круте піке»

Як в серіалі «Круте піке»

КК «Суворовський» Машинне приміщення Обхід Заболотного 44 Кримська 72 Марсельська 26 Марсельська 28

Пам'ятаєте цей серіал одеських коміків - веселий екіпаж літака, який звалився в піке?

Свого часу ми дали провайдерам сотні приписів щодо виявлених порушень, пов'язаних з розміщенням в ліфтових машинних приміщеннях телекомунікаційного обладнання. У відповідь приходили повідомлення про перенесення обладнання з ліфтових. Багато акцій такого роду проходили під нашим натиском. Іноді повідомлення нам не посилалися, але порушення усувалися провайдерами самостійно. Відмовчувалися лише організації, відповідальні за безпечну експлуатацію ліфтів. Оживали вони лише тоді, коли міське керівництво мало намір особисто перевірити установку нових ліфтових кабін.

Ми про це не раз повідомляли в репортажах на нашому сайті.

Ось і на цей раз, під час обходу будинків за участю нашого інспектора і майстрів КК «Суворовський» були виявлені кілька випадків розміщення телекомунікаційного обладнання в ліфтових машинних приміщеннях, хоча, на жаль, провайдери раніше повідомляли про їх демонтаж. А тому рима «довіряй, але перевіряй» вічна.

Заболотного, 44 п.1:

Заболотного, 44 п.2:

Кримська, 72 А:

Марсельська, 26:

Марсельська, 28:

Тепер вже довелося на практиці вигадану інформацію перетворити на справжню.

Доведеться постраждалим абонентам звернутися за послугами до інших провайдерів. Ображатися на відключення не варто. Адже будь-який з них кожен день ризикував своєю безпекою. Випадки, коли кабіни зриваються в круте піке трапляються, нечасто, але бувають.

Ми будемо і далі повідомляти про «розмінуванні» подібних об'єктів.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix