Воронцовський пров., №1, ул.Базарна, №24, Жуковського, №31. Всі наші наради — робочі.

Воронцовський пров., №1, ул.Базарна, №24, Жуковського, №31. Всі наші наради — робочі.

Воронцовський провулок 1 Базарна 24 Жуковського 31 Демонтаж Перенос

За кожною нашою нарадою є звернення громадян і організацій, або депутатський запит.

Іноді наради доводиться збирати на об'єкті по кілька разів, в залежності від складності та обсягу роботи. А всього за рік наші фахівці збирають їх близько 200. Найскладніші вимоги, зі зрозумілих причин, висуваються в центральній частині міста. Ми не раз писали з цього приводу і знову міркувати на цю тему не будемо. Виникшая ситуація реставрируємого будинку по Воронцовському пров., 1 типова, але більш масштабна, тому що ремонтно-реставраційні роботи заплановані не тільки на фасаді і в арці, а й у внутрішньому дворі будівлі.

Поки справа на стадії проектування та обговорення завдань. Але обговорюється весь комплекс питань безпосередньо на місці.

Воронцовксий переулок, 1:

З приводу будинку на ул.Базарна, 24 в КП «ОІМ» одне за іншим з'явилося кілька звернень: депутатський запит, лист з ЖКС «Порто-Франківський», лист від Управління з питань охорони об'єктів культурної спадщини. Фасад спотворений джгутом кабелів, протягненому по всій довжині будинку і провисає на різних рівнях.

Спочатку треба було розібратися з власниками мереж і відокремити працюють лінії від безхозних, визначитися з перенесенням і перепідключеннями мереж.

Процес був перерваний карантином, але влітку роботи поновилися і закінчилися перенесенням діючих ліній і демонтажем мереж, визнаних безхазяйними.

Досить напружено розгорталася ситуація з будинком по вул.Жуковського, 31. Одна енергійна та ініціативна громадянка, взялася за наведення порядку з мережами, зіткнулася з чималими бюрократичними труднощами. Зіштовхнути з місця проблему не виходило.

До моменту, коли хтось із знайомих порекомендував звернутися в КП «ОІМ», її нерви були вже досить натягнуті. Але коли інспектори підприємства прийшли познайомитися з проблемами будинку, то все встало на свої місця. Недарма жартують, що Одеса - велике село. З'ясувалося, що з нашими фахівцями громадянка давно знайома, і з батьками теж - по творчій роботі на кіностудії.

Далі були робочі наради та інші заходи за канонами забутої абревіатури НОТ (наукової організації праці).

Кабельні мережі наведені в порядок. Зайве обрізано, потрібне акуратно укладене в лоток.

Картину псують тільки неохайно підвішені силові кабелі, але це вже інший фронт боротьби за благоустрій будинку.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix