Не стверджую, що це подвиг, але щось героїчне в цьому є

Не стверджую, що це подвиг, але щось героїчне в цьому є

Миколая Гоголя 9 Грецька 46 Екатерінінська 1 Спиридонівська 8 ОСББ Демонтаж Обхід Нарада

Приблизно так оцінив бургомістр у фільмі «Той самий Мюнхгаузен» свої виходи на службу в магістрат.

Якщо фахівці комунального підприємства в умовах пандемії і карантину продовжують виконувати свої завдання на міських об'єктах, то у них є деякі підстави приєднатися до сказаного. Не все можна зробити дистанційно, а якщо мова йде про наведення порядку на об'єкті, то робити це треба там, де треба.

Згадаймо один з таких випадків, показаних раніше на нашому сайті, коли міський голова особисто проводив робочу нараду з реставрації фасаду та переносу мереж на будинку по вул. Гоголя, 9. Історичний центр міста, як-не-як, на одному з головних екскурсійних маршрутах.

Миколая Гоголя, 9 - собрание:

Все було зроблено, як сказано. Але вже через день після перенесення мереж новий кабель по фасаду через вікно проліз в одну з квартир. Зрозуміло, сам.

Довелося повторити операцію, не чекаючи закінчення карантину.

Миколая Гоголя, 9 - до:

Миколая Гоголя, 9 - после:

Решта епізодів не настільки епатажні і заплановані були комунальними підприємствами ЖКС ще до того, як коронвірус дійшов з Уханя до Одеси. Запланований був ремонт будинків, під який місто встигло виділити гроші. Робота йде. Наші інспектори перевірили десятки об'єктів і провели безліч робочих нарад з провайдерами там, де для ремонтів необхідне перенесення, впорядкування, або демонтаж мереж.

Грецька, 46:

Екатерінінська, 1:

Спиридонівська, 8:

Це лише кілька фактів діяльності підприємства в цей складний період. Є ще чимало і в наступних публікаціях ми розповімо про них.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix