Головна

комунальне підприємство

ОДЕСЬКІ ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ

Увага! На період роботи адаптивного карантину змінюється час роботи Підприємства. Часи роботи:

  • З понеділка до четверга - з 8:00 до 17:00
  • П'ятниця - з 8:00 до 15:45

Крім таких масштабних заходів «відпрацьовувалися» десятки окремих об'єктів. За зверненням Суворовської районної адміністрації, біля будинку по вул. Бочарова, 21 під вагою розвішаних кабелів нахилився стовп і загрожує впасти. Обстежили, як зазвичай, з виїздом на місце.


Читати далі

Вимоги карантину не дозволяли проводити роботи на об'єктах в повному обсязі. Проте, для підприємства весняні місяці канікулами не були. Звернення від громадян і організацій надходили, планові огляди будинків проводилися. Тільки за зверненням КП ЖКС «Порто-Франківський» наші фахівці обстежили більше 50 будинків в Приморському районі.


Читати далі

Спуск Маринеско, 8. У період пандемії всі громадяни повинні були знаходитись вдома. Більшість їх сумлінно виконували цю умову, нещадно перемикаючи канали телебачення або подорожі по нескінченних закутках інтернету. Це значною мірою скрашувало побут в самоізоляції. Але важливо наголосити на іншому, а саме, що інтернет для багатьох в цей період став необхідним інструментом для виконання своїх службових завдань (адміністративно-управлінських, виробничих, інформаційних, освітніх та ін.) У віддаленому доступі. Отже, об'єктивне значення нашої непомітною роботи не тільки з підтримки соціального самопочуття суспільства, а й трудової діяльності громадян мільйонного міста виглядає більш чітко і відчутно.


Читати далі

Причиною загального збору став ремонт, організований мешканцями будинку. Як тільки стіни арки були зачищені під ремонт, страхітливий вигляд телекомунікацій почав різати очі. Дивно, як стільки років з цим жили. Все-таки генеральне прибирання якось просвітлює душі.


Читати далі
Firefox fix