Головна

комунальне підприємство

ОДЕСЬКІ ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ

Завдання таких обходів різноманітні. Протягом ряду років за їх результатами складалася електронна база даних про розташування обладнання операторів / провайдерів. Виявлено незліченну кількість порушень в прокладанні мереж і організовані сотні заходів по їх упорядкування або демонтажу.


Читати далі

Відносно недавно на нашому сайті був опублікований матеріал про взаємини між ОСББ Київського району та операторами / провайдерами, які надають телекомунікаційні послуги в цих будинках.


Читати далі

Після укладення договору про співпрацю з КК «Суворовський», фахівці КП «ОІМ» проводять перевірку будинків для виявлення порушень в підключенні обладнання операторів / провайдерів.


Читати далі

Під час обходів будинків фіксуються не тільки явні і серйозні порушення, а й ті, на які вказують мешканці. Не завжди це вимагає окремого звернення від заявника, а відразу йде в роботу. За таким зауваженням збираються кілька адрес і одним листом відправляються операторам. Не всіма провайдерами робота виконується в термін - тому доводиться перевіряти по 2-3 рази і повторно або дзвонити, або відправляти листи.


Читати далі
Firefox fix