вул. Ядова, 24-А (ОСББ). За заявками громадян та організацій

вул. Ядова, 24-А (ОСББ). За заявками громадян та організацій

ОСББ Сергiя Ядова 24А Сергія Ядова 24а

Ми вирішили акцентувати увагу в наших публікаціях на певних сегментах своєї роботи. Реагувати доводиться на всі сигнали про порушення встановлення телекомунікаційного обладнання; ми виберемо тільки такі, які входять в нашу компетенцію.

В даному випадку, мова йде про великий 5-під'їзній будинок ОСББ на вул. Ядова, 24-А, з яким у КП «ОІМ» укладено договір про співпрацю.

Наведення порядку в будинку, про що в першу чергу просить будь-яке керівництво ОСББ, завжди проходить поетапно - парадна за парадною. Знадобилося не раз і не два збирати операторів на об'єкті. Але робота пішла.

В даному випадку, з п'яти парадних в цьому будинку - в трьох вже проведені роботи.

Упорядковані мережі, демонтовані старі безхозні кабелі. Після цього з'явилася можливість очистити дах і відремонтувати його, поки дозволяла погода.

Роботи на покрівлі.

Зроблено! Але треба ще багато чого закінчити в інших під'їздах. Одночасно з'являються інші завдання з прокладання комунікацій нового провайдера, ремонту на поверхах і т. д.

По ходу справи, КП «ОІМ» надає допомогу в оформленні договірних відносин ОСББ з операторами-провайдерами. А це на кожному об'єкті - своя історія. Але коли відносини і плани чітко позначені, то результат обов'язково позитивний.

Ми ще повернемося до справ які вирішуються в цьому будинку, щоб показати остаточні підсумки.

Остаточні - умовно, так як обов'язково виникнуть нові завдання.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix