Ул.Новосельского, 57, ОСББ «Новосел». Робота на новому полi дає результат

Ул.Новосельского, 57, ОСББ «Новосел». Робота на новому полi дає результат

Новосельского 57 ОСББ Совещание Перекладка Демонтаж

Щодо нового поля можна говорити вже з деякою часткою умовності, тому що за договорами з будинками ОСББ наше підприємство працює другий рік, виробляючи на практиці найбільш оптимальну для обох сторін систему взаємодії. На цьому шляху з'явився цілий ряд завдань, які раніше нас безпосередньо не стосувалися, але основне коло проблем нашим фахівцям відоме. Причому деякі проблеми в кооперації з керівництвом ОСББ вирішуються ефективніше, ніж раніше.

Так і в цьому випадку. Звичайна історія з безладом у прокладанні мереж на фасадах, в арках, під'їздах, на дахах і в підвалах, коли питання «З чого почати?» нерідко ставить в тупик керівників ОСББ, фахівці підприємства вирішують за заведеним порядком. Цей порядок операторам добре знайомий з досвіду багаторічної роботи з КП «ОІМ», тому зайвих суперечок і суєти з технологічних питань не виникає.

Обстеження будинку і перші наради з операторами / провайдерами висвітили все коло проблем.

По ходу нарад з провайдерами з'ясувалося, що вони працюють в будинку без договорів. З нашою безпосередньою участю було вирішено питання про укладення договорів з ОСББ відповідно до вимог Закону про доступ. Це теж одна з особливостей нашої роботи на новому полі

Роботи з демонтажу безхозних мереж і перекладання діючих ліній показали, що обсяг завдання набагато більший, ніж здавалося на перший погляд.

Основне зроблено, але остаточний результат буде показаний пізніше.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix