Вул.Екатерининская, 5. Пале-Рояль. Крок за кроком

Вул.Екатерининская, 5. Пале-Рояль. Крок за кроком

Катерининська 5 Кабельна канализацiя Совещание Перекладка Демонтаж

З Катерининської в цей чудовий куточок в центрі міста можна потрапити через арку. Своїм похмурим кабельним дизайном стіни і стеля арки добре контрастують з яскравою безтурботної картиною садка і ошатних відпочиваючих на тлі архітектурної розкоші Оперного театру.

Як завжди, перше питання: «А куди дивляться міська влада?». Відповідь не складна: «Туди ж». І не перший рік. Але махнути сокирою і очистити арку для втіхи відвідувачів Пале-Рояль-не виходить. Та й однієї аркою не обмежений. Звідси розходяться лінії по безлічі адрес, включаючи Одеську міську раду, Оперний театр, банки, магазини, офіси, кафе і тисячі інших абонентів.

Нарад з операторами телекомунікацій проведено безліч. Але ефективного результату не досягнуто.

Насправді рішення відоме. Потрібна підземна кабельна каналізація і в першу чергу в цьому районі, де фасади і арки історичних будівель міцно і давно обплутані кабельними лініями. Але поки необхідна міська програма не затверджена, вирішено ініціативним методом в даній локальній точці навести порядок, видаливши безгоспні мережі. Але перш, ніж перекладати лінії, оператором необхідно було перевести своїх абонентів за новою схемою підключення.Тому початкові вимоги «першоначальників» - навести порядок за три дні, на спільних нарадах були скориговані на три тижні.

У встановлений термін завдання щодо телекомунікаційних мереж була виконана.

Цей епізод не можна вважати значним внеском в облагороджування вигляду міста. Кардинально перенесення мереж з фасадів і з арок історичній частині міста вирішиться тільки зі створенням підземної кабельної каналізації.

Але в даному випадку виконана важке завдання, яка ніяк не порушувався з місця.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix