Одесити - "за!"

Одесити - "за!"

Нарада ОСББ Департамент інформації та Зв’язків з Громадськістю Департамент Міського Господарства Управління Капітального Будівництва Управління Державного Архітектурно-Будівельного контролю Управління з питань охорони культурної спадщини Приморська Районна адміністрація Одеські Інженерні Мережі Одесспроект ЖКС Порто-Франківський ЖКС Фонтанський Єдині точки введення А. Сабадирев В. Скурихин А. Сиваш

Шостого березня відбулася робоча нарада в приміщенні нової мерії за участю представників міських департаментів і управлінь, комунальних підприємств та операторів телекомунікацій з питання будівництва вступних пристроїв слабкострумових мереж.

Міську владу представляли департаменти інформації та зв'язків з громадськістю, міського господарства, управління капітального будівництва, державного архітектурно-будівельного контролю, з питань охорони об'єктів культурної спадщини, Приморська районна адміністрація, комунальні підприємства «Одеські інженерні мережі», «Одесспроект», ЖКС «Порто- Франківський », ЖКС« Фонтанський »; а також керівники та фахівці 17 операторів / провайдерів, що працюють в будинках історичної частини міста.

Присутнім був представлен проект «Про створення вступних пристроїв слабкострумових систем (єдиних точок введення) і інтеграції їх з міською кабельною каналізацією».

Перед учасниками наради виступили директор департаменту інформації та зв'язків з громадськістю А. Сиваш, директор КП «ОІМ» А. Сабадирев і технічний директор ПАТ «Укртелеком» В. Скурихин.

Учасники наради були проінформовані про суть проекту і результати його обговорення в міськвиконкомі. Після цього відбулося жваве обговорення проблеми, яке носило конструктивний характер і пройшло в діловій атмосфері.

Практично всі учасники наради мають реальний досвід перенесення обладнання і мереж в тих будинках, які пройшли реставрацію і ремонт в попередні роки. Тому створення вступних пристроїв для слабкострумових мереж зустріло повне розуміння і схвалення з їх боку. Цьому сприяла і підтримка проекту, висловлена ​​від імені керівництва «Укртелекому».

Діалог стосувався в основному організаційних і процедурних питань.

Що показало цю нараду і попередні обговорення проекту?

Проект інноваційний і раніше в Україні подібних рішень проблеми розміщення мереж на рівні місцевої влада не пропонувалося. Проте, рішення проблеми розміщення слабкострумових мереж викликало розуміння і однозначну підтримку на всіх рівнях.

Додамо, що на сайті КП «ОІМ» опубліковано чимало сюжетів по окремих об'єктах в центрі міста, де вирішувалася проблема перенесення мереж з фасадів і з арок будинків. І завжди ці публікації викликають найбільший інтерес і позитивні відгуки одеситів - жителів міста, якими в неробочий час є співробітники і телекомунікаційних компаній, і мерії, і керуючих компаній, і навіть голови ОСББ.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix