Вул. Черняховського 1. Із серії «Вітаю, жах!»

Вул. Черняховського 1. Із серії «Вітаю, жах!»

Збори Черняховського 1

Прохання операторів / провайдерів до нашого підприємства надати допомогу в доступі до свого обладнання в будинках, не рідкісні. Наші інспектори виступають посередниками в переговорах з мешканцями, які перешкоджають такому доступу. Вони допомогли і на цей раз, але, коли ознайомилися з ситуацією ближче, стало зрозуміло настрій мешканців будинку.

Справа в тому, що ще в 2012 році наші фахівці бували тут за скаргою громадян. Уже тоді прокладка мереж була не в кращому вигляді, як скрізь.

Але через сім років результати технічної творчості, в під'їздах, підсобних приміщеннях і на даху, стали по-справжньому вражаючими.

Звичайно, в нашій великій фото літописі є картинки страшніше. Але і в даному випадку виявилися майже всі порушення, які можливі при установці і експлуатації обладнання. Але не пускали в будинок тих, хто найменше повинен в цих порушеннях. Тому довелося викликати на робочу нараду всіх провайдерів, що працюють в цьому будинку.

Роботи багато, доведеться віддуватися за старі гріхи. Але мешканці будинку в результаті переговорів мають бути задоволені їх підсумками.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix