Лист покликав в дорогу

Лист покликав в дорогу

Ланжеронівська 19 Єврейська 20 Катерининська 22 Базарна 32 Демонтаж Збори

Була така рубрика мало не у всіх радянських газетах. Час минув, але обов'язковість реагування на звернення громадян та організацій залишилася і закріплена Законом.

За листами КП ЖКС наші інспектори відправляються в спільні обходи будинків, які намічені до ремонту. Метою чергової експедиції була група будівель в центрі міста по вулицях Ланжеронівська, 19, Єврейська, 20, Катерининська, 22 і Базарна, 32.

Добре відомо, що в будинках в центральній частині міста немає типових рішень і перенесення інженерних мереж на об'єкті визначається в кожному випадку окремо.

Ланжероновская, 19:

Катерининська, 22:

Єврейська, 20:

За першою адресою домовилися, що підрядник визначиться, куди і як перенести мережі, щоб потім КП «ОІМ» організував операторів для практичного вирішення завдання.

На Катерининській, 22 і Єврейської, 20 завдання було простіше: оглянути, записати і зробити фотофіксацію. До наступного візит вже визначитися з підрядником по суті.

А ось на Базарній, 32 вже зроблен перший крок до оновлення - демонтовані безхозні лінії.

Базарна, 32:

Літо підійшло. Таких заміток у нас буде все більше. А значить ще багато будинків набудуть більш доглянутий вигляд. І впорядковані кабельні мережі -крім фасадів це зовні не видно, але для мешканців відрадно.

P.S. Зазвичай публікації на цю тему зустрічають доброзичливу реакцію відвідувачів нашого сайту, особливо, коли облагороджує будівлі в центрі міста. Ми розміщуємо тільки ті епізоди, які зафіксовані на фото та відео. Зрозуміло, не всі, але і тих, що розміщені, досить багато.

Але є випадки, коли вихід наших інформацій, викликає бурхливу реакцію окремих «фанатів». Філіппіки, які кидаються на адресу підприємства з образами і бризжущей слиною, абсолютно незрозумілі для стороннього погляду, і ми їх не коментуємо.

Весняне загострення. Гріх сміятися ...

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix