Вул. Левiтана, 121. ОСББ. Європа підвела, але договір виконаний

Вул. Левiтана, 121. ОСББ. Європа підвела, але договір виконаний

ОСМД Левiтана 121 Демонтаж Перекладка

В умовах пандемії звичайна діяльність нашого підприємства значно скоротилася, але є справи, які не можна зупинити і є такі, які не можна кидати на півдорозі і треба було закінчити. Одним з них став захід за договором з ОСББ по вул. Левiтана, 121.

ОСББ об'єднує 4 будинки. В одному з них необхідно було навести порядок з комунікаціями в під'їзді при виході на дах і на самому даху, щоб підготувати фронт ремонтних робіт.

У той момент здавалося, що коронавірус десь далеко, тільки-тільки з'явився в Західних Європах, які, звичайно ж, зі своєю високотехнологічною медициною порвуть його, як Тузик ганчірку.

Керівництво ОСББ і наш інспектор закликали на об'єкт представників провайдерів і обговорили завдання.

Роботи почалися організовано, але обсяг чималий. Крок за кроком мережі наводилися в порядок, бесхоз демонтували, робочі кабелі перекладалися. Загалом, все, як має бути.

Коли справа йшла до завершення, стало ясно, що на Захід надії немає. З'ясувалося, що оптимістичний лозунг, який на століття проголосив Остап Сулейман Берта-Марія Бендер бей: «Закордон нам допоможе!», Вже не актуальний.

Закінчувалася модернізація інфраструктури об'єкта вже в умовах карантину. З новими заходами безпеки.

Договір виконаний. ОСББ і його мешканці результатом задоволені. Хоч і самоізоляція, але екран в кожній квартирі світиться, як вікно в Європу.

Р.S. А в цей час Україна вже допомагала Заходу, де цю допомогу перехоплювали один в одного. Навіть міжнародні скандали виникли. Щодо «Закордону» великий комбінатор просто пожартував, але ж повірили. І гроші свої віддали. Але це так, до слова. Навіяло щось.

Попередній запис Наступний запис

Firefox fix